Pobede Erićeve i Čoluškine u osmom kolu EŠ u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Avg.2013, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Erićeve i Čoluškine u osmom kolu EŠ u Beogradu

BEOGRAD -Jovana Erić, srpska šahistkinja  je savladala Slovenku Anitu Vrabič (devojačko Ličina) u osmom kolu Šampionata Evrope u beogradskom hotelu Metropol palas. Iz kruga kandidatkinja za reprezentaciju pobedila je i Irina Čoluškina, sve ostale ne mogu da se pohvale dobrim rezultatom.
Marija Manakova, šampionka Srbije, remizirala je sa Anom Berke iz Hrvatske. Jovana Vojinović izgubila i četvrtu uzastopnu partiju, ovog puta od Tee Guči iz Italije!
Naša najbolje plasirana  šahistkinja do sada, mlada Beograđanka Marija Rakić, odigrala je zanimljivu partiju sa Ekaterinom Atalik (EUR) ali je posle velike borbe poražena u 65. potezu.
Derbi dana, na...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Čoluškina ostala u borbi za SP

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Avg.2013, 00:59

BEOGRAD - Od srpskih šahistkinja samo je Irina Čoluškina zadržala posle devetog kola Šampionata Evrope u Beogradu teoretske šanse da se nađe među 14 igračica koje će se direktno plasirati na Prvenstvo sveta. Druga šahskinja iz Srbije koja je bila u vrhu,  Marija Rakić, izgubila je u pretposlednjem...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.