Izvor: Blic, 03.Mar.2022, 12:22

"Omikron se u mlađoj populaciji ponaša kao virus gripa!" Dr Udovičić: Najteže je bilo sa delta sojem, LJUDI SU UMIRALI IZ JEDNOG RAZLOGA!

Komandant Vojne bolnice na Karaburmi, docent Ivo Udovičić, rekao je da je teško govoriti o kraju pandemije kada imate na dnevnom nivou više od 2.800 zaraženih. Ovo je period kada se virus prilagođava nama i mi njemu. Mi smo stekli neku vrstu kolektivnog imuniteta, i uz pomoć vakcinacije smo napravili neki kompromis za miran suživot, rekao je Udovičić.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić: Napravljen kompromis sa virusom za miran suživot

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2022

Komandant Vojne bolnice na Karaburmi Ivo Udovicić rekao je danas da je teško govoriti o kraju pandemije, jer i dalje postoji veliki broj zaraženih na dnevnom nivou, i naveo da je u toj ustanovi epidemiološka situacija povoljnija nego pre..."Mi smo stekli neku vrstu kolektivnog imuniteta i uz pomoć...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.