Južna Koreja zabranila uvoz živine iz Australije zbog ptičijeg gripa

Izvor: Capital.ba, 02.Avg.2020, 08:01

Južna Koreja zabranila uvoz živine iz Australije zbog ptičijeg gripa

SEUL – Južnokorejsko Ministarstvo poljoprivrede zabranilo je uvoz živinskog mesa i jaja iz Australije, nakon što se tamo pojavio izuzetno patogen ptičiji grip, saopšteno je danas u Seulu. Kako se navodi, zabrana je uvedena nakon što je otkriveno da su pilići i jaja iz Njemačke, na jednoj farmi na jugu Australije, zaraženi virusom H7N7, prenosi Jonhap. Stanovnicima je preporučeno da se uzdržavaju od posjeta farmama >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i kupovina životinja iz pogođenih regiona. Dodaje se da je ptičiji grip H7N7 veoma patogen i da može da uzrokuje teže oboljenje ili čak smrt Чланак Južna Koreja zabranila uvoz živine iz Australije zbog ptičijeg gripa се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Pojavio se izuzetno patogen ptičji grip - zabranili uvoz živine iz Australije

Izvor: B92, 02.Avg.2020

Seul -- Južnokorejsko Ministarstvo poljoprivrede zabranilo je uvoz živinskog mesa i jaja iz Australije, nakon što se tamo pojavio izuzetno patogen ptičiji grip...Kako se navodi, zabrana je uvedena nakon što je otkriveno da su pilići i jaja iz Nemačke, na jednoj farmi na jugu Australije, zaraženi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.