Izvor: Kolektiv.co.rs, 07.Mar.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene ZiJina: Gordana Munćan iz RBM-a

Posao za hladnu glavu i mirnu ruku „Možda izgleda kao baš težak posao, ali meni nije. Ja izuzetno volim to što radim i radim sa zadovoljstvom“- kaže Goca RBM. – Gordana Munćan (48), jedna od 172 žene u Rudniku bakra u Majdanpeku, svoj posao zavarivača izabrala je kao tinejdžerka iz Rabrova opredeljujući se za školovanje … Članak Žene ZiJina: Gordana Munćan iz RBM-a se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene ZiJina: Slavica Milosavljević iz kriveljske flotacije

Izvor: Kolektiv.co.rs, 08.Mar.2019, 08:15

Alhemičarka u rudarstvu Za nju ne postoji nijedan deo kriveljske flotacije koji je pod velom tajni. Ona iz rude izvlači maksimalnu količinu bazičnog metala – bakra, ali ne zato što je nekakav čarobnjak. Radi u laboratoriji, ali ne stvara čuda. Analizira i radi opite, a sve da bi kolegama u pogonu...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.