Izvor: Kolektiv.co.rs, 18.Apr.2021, 10:44

Zahtevi inspekcijskog tima biće u potpunosti ispunjeni do kraja aprila

Kompanija će eliminisati i najmanji uticaj na kvalitet vode u reci Pek Kako bi povećala efikasnost prečišćavanja voda iz majdanpečkog „Južnog revira“ i tamošnjeg postrojenja za drobljenje rude, Serbia Zijin Copper je do 16. aprila očistila sve postojeće taložnike za prihvat atmosferskih voda. Jedan ultrazvučni merač protoka vode instaliran je za merenje količine vode koja … Članak Zahtevi inspekcijskog tima biće u potpunosti ispunjeni do kraja aprila se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija Ziđin: Zahtevi inspekcije biće ispunjeni do kraja aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021

Kompanija Ziđin saopštila je danas da će zahtevi inspekcijskog tima biti u potpunosti ispunjeni do kraja aprila i da će kompanija eliminisati i najmanji uticaj na kvalitet vode u reci Pek...Kako bi povećala efikasnost prečišćavanja voda iz majdanpečkog „Južnog revira“ i tamošnjeg postrojenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.