Izvor: Pančevac-online.com, 01.Apr.2023, 18:55

ŽELEZNIČAR ISPRATIO LOZNICU SA PET GOLOVA U MREŽI! Debi iz snova za novog trenera Vladimira Gaćinovića!

Najubedljiviju pobedu u 27. kolu Prve lige Srbije ostvario je Železničar savladavši na svom terenu Loznicu sa 5:0 (2:0). Promena trenera posle tri poraza bila je delotvorna i igrači su od samog početka krenuli veoma agresivno prema golu gostiju i na pogodak se nije dugo čekalo. Već u 12. minutu posle proigravanja Zuvića na ivici […] The post ŽELEZNIČAR ISPRATIO LOZNICU SA PET GOLOVA U MREŽI! Debi iz snova za novog trenera Vladimira Gaćinovića! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pančevo: FK Železničar ispratio Loznicu sa 5 golova

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Apr.2023

PANČEVO – Fudbaleri Železničara, u 27. kolu Mocartbet Prve lige Srbije, savladali su Loznicu na domaćem terenu u Pančevu, sa 5:0 (2:0). Pančevci su se ovom značajnom pobedom, posle nekoliko kola stagnacije i smene trenera, vratili na pobednički kolosek u velikom stilu. Izabranici trenera Vladimira...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.