Izvor: Pančevac-online.com, 02.Maj.2023, 17:56

ZAŠTO VAM SMETAJU SRBI? DA BISTE KRALI NOVAC GRAĐANA? Abazović o statusu kvo u Crnoj Gori: Ovi što su za, oni generišu podele!

Oni koji su za status kvo u Crnoj Gori generišu iste teme u vezi sa crkvom, zastavom, nacionalizmom, kaže predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović i pita kome smetaju Srbi u Crnoj Gori, da li onima koji bi da nastave da kradu. – Ovi što su za status kvo, oni generišu iste teme […] The post ZAŠTO VAM SMETAJU SRBI? DA BISTE KRALI NOVAC GRAĐANA? Abazović o statusu kvo u Crnoj Gori: Ovi što su za, oni generišu podele! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Abazović: Kome smetaju Srbi u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2023

PODGORICA - Oni koji su za status kvo u Crnoj Gori generišu iste teme u vezi sa crkvom, zastavom, nacionalizmom, kaže predsjednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović i pita kome smetaju Srbi u Crnoj Gori, da li onima koji bi da nastave da kradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.