Izvor: KraljevoPress.com, 02.Sep.2011, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Cvetković Vuksa: Tužni se najlepše smeju!

- Sa "Egzita" u knjižaru - tako bi mogla da glasi vest o mladom kraljevačkom piscu, muzičaru i kompozitoru Vuku Cvetkoviću Vuksi, čija je prva knjiga pod nazivom "Tužni se najlepše smeju", u izdanju "Sveta knjige" iz Beograda, upravo ugledala svetlo dana.

Podsećanja radi, njegovi prvi tekstovi objavljeni su još 1992. godine u Prištini, odakle je, nesrećnim spletom okolnosti u Srbalja, proteran i od 1999. godine živi u naselju Ribnica.
Vuk Cvetković Vuksa učesnik >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << je Međunarodnog festivala umetnosti "Trijenale vizuelne i eksperimentalne poezije", ali i ovogodišnjeg "Egzita", gde je sa svojim bendom nastupio među 500 izvođača.
Cvetkovićeva knjiga košta 500 dinara i zainteresovani čitaoci mogu je pronaći u knjižarama ili poručiti na Fejsbuk profilu autora.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.