Vlada u četvrtak o novim merama: Još jedno skraćenje radnog vremena, a za vikend “katanac”

Izvor: Bor030.net, 01.Dec.2020, 15:54

Vlada u četvrtak o novim merama: Još jedno skraćenje radnog vremena, a za vikend “katanac”

Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera, koje je predložio Krizni štab, a koje će vlada, kako Tanjug saznaje, usvojiti na sednici u četvrtak. Nove mere stupaju na snagu od petka, 4. decembra. Nove […] The post Vlada u četvrtak o novim merama: Još jedno skraćenje radnog vremena, a za vikend “katanac” appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Nove mere od petka, vikendom neće raditi ugostitelji i uslužne delatnosti

Izvor: Danas, 01.Dec.2020

Vlada Srbije usvojiće u četvrtak na sednici nove mere u borbi protiv korona virusa koje predviđaju skraćenje radnog vremena do 17 časova za ugostiteljske objekte radnim danima i njihovo zatvaranje tokom vikenda.

Nastavak na Danas...

Od petka se skraćuje radno vreme, mnogi neće uopšte raditi vikendom

Izvor: NoviSad.com, 01.Dec.2020

Od petka, 4. decembra, stupaju na snagu nove mere. Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti, među kojima i tržni centri, moći će da rade samo do 17 časova radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade. Nova ograničenja..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.