Ograničenje radnog vremena za uslužne delatnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 16:28

Ograničenje radnog vremena za uslužne delatnosti

Od petka, 4. decembra, stupaju na snagu nove epidemiološke mere kojima će rad ugostiteljskih objekata i objekata uslužnih delatnosti moći da rade samo do 17 sati radnim danima, ali ne i i vikendom, dok će radno vreme prodavnice prehrambene robe biti svakodnevno do 21 sat, uključujući i vikend, saznaje RTS.

Apoteke, dostava hrane na kućnu adresu i benzinske pumpe, ali samo za točenje goriva, mogu da rade neograničeno, sedam dana u nedelji.

Pozorišta i bioskopi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogu da rade svaki dan do 17 sati, uključujući i vikend.

Radni dan pijaca biće uobičajen, a radno vreme vikendom biće od šest do 15 časova.

Ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i svi drugi prodajni objekti, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, fitnes centri, teretane i vežbaonice, spa centri i bazeni radiće svakog radnog dana do 17 sati, uz ograničenje vikendom od petka u 17 sati do ponedeljka u pet ujutro, navodi RTS.

Primena novih mera počeće od petka 4. decembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nove mere bezbednosti od 4. decembra 2020.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Dec.2020

Nove mere bezbednosti, na preporuku Kriznog štaba, Vlada Srbije će usvojiti na sednici u četvrtak, a važiće od petka, 4. decembra 2020, objavio je Tanjug. Portal nova.rs objavio je da će Vlada Srbije u četvrtak usvojiti sledeće mere: prodavnice prehrambene robe mogu da rade svaki dan do 21.00,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.