Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023, 18:45

VUČIĆ RAZGOVARAO TELEFONOM SA ŠOLEOM: Srpsko-američki odnosi se razvijaju u dobrom smeru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa specijalnim savetnikom u američkom Stejt departmentu Derekom Šoleom. Vučić i Šole su konstatovali da se srpsko-američki odnosi razvijaju u dobrom smeru, posebno u domenu ekonomske saradnje, o čemu svedoči i rast trgovinske razmene. Predsednik Vučić je američkom diplomati ukazao na to da je upravo danas uspostavljena avionska […] The post VUČIĆ RAZGOVARAO TELEFONOM SA ŠOLEOM: Srpsko-američki odnosi se razvijaju u dobrom smeru appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK SRBIJE: Zauzimanjem zgrada ili puteva tokom protesta ne može se dobiti ništa

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Maj.2023, 12:56

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se zauzimanjem zgrada ili puteva tokom protesta ne može dobiti ništa, komentarišući proteste koji se održavaju širom Srbije. „Mislite da zauzimanjem zgrada ili puteva dobijate nešto – ne dobijate ništa i nikad nećete dobiti...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.