Izvor: Pančevac-online.com, 05.Maj.2023, 15:20

VLADA USVOJILA MERE KOJE JE PREDLOŽIO PREDSEDNIK: Izmene zakona će se hitno primeniti

Današnja sednica Vlade Republike Srbije započela je minutom ćutanja za sve stradale u masovnom ubistvu koje se dogodilo u Mladenovcu. Članovi Vlade usvojili su mere koje je danas objavio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, a koje su predložene nakon zločina u Mladenovcu. Ministarstvo unutrašnjih poslova hitno će pripremiti izmene i dopune Zakona o oružju i […] The post VLADA USVOJILA MERE KOJE JE PREDLOŽIO PREDSEDNIK: Izmene zakona će se hitno primeniti appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Vlade Srbije počela minutom ćutanja: Objavljen spisak mera za sprečavanje masovnih zločina

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Današnja sednica Vlade Republike Srbije započela je minutom ćutanja za sve stradale u masovnom ubistvu koje se dogodilo u Mladenovcu.

Nastavak na Danas...

Vlada usvojila mere koje je Vučić najavio

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Maj.2023

BEOGRAD – Članovi Vlade usvojili su danas na sednici mere koje je objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a koje su predložene nakon zločina u Mladenovcu. Kako se navodi u saopštenju Vlade, te mere podrazumevaju da Ministarstvo unutrašnjih poslova hitno pripremi izmene i dopune Zakona o...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.