Izvor: Pančevac-online.com, 16.Jun.2023, 22:43

VELIKI PREOKRET SRBIJE U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI U BEČU Slabija igra srpskih igrača dovoljna za pobedu nad Jordanom!

Ne baš savršeno izdanje Srbije završeno je pobedom protiv Jordana rezultatom 3:2 nakon velikog preokreta u prijateljskoj utakmici. Oko 10.000 srpskih navijača došlo je na „Viola Park“ u Beču da bodri „Orlove“ koji su, možemo da kažemo, podbacili na ovom meču. Meč je obeležio prekid u 85. minutu, nakon izjednačujućeg gola Srbije, kada je, sudeći […] The post VELIKI PREOKRET SRBIJE U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI U BEČU Slabija igra srpskih igrača dovoljna za pobedu nad Jordanom! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Eraković uradio u reprezentaciji što nikada nije u Zvezdi

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 08:39

Reprezentativac Srbije Strahinja Eraković postigao je gol za Srbiju u pobedi nad Jordanom od 3:2 i to posle ukupno provedenih 218 minuta na terenu...Mladi fudbaler je bio strelac gola za nacionalni tim u petom minutu igre kada je posle kornera sa desne strane na dodavanje Uroša Račića, Eraković...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.