Izvor: Pančevac-online.com, 02.Jul.2023, 15:30

SVETINJA ČIJA ZVONA SE ČUJU 300 GODINA KONAČNO DOBILA PUT ZA HODOČASNIKE: Manastir Kumanica oreol SRPSKE duhovnosti

Za meštane udaljenih sjeničkih sela Bare, Vrbnica, Visočka pa sve do manastira Kumanica na samoj granici sa Crnom Gorom, 16 kilomatara novog asfaltnog puta znači više od obične saobraćajnice.  Ovaj put koji se gradi po nalogu predsednika Aleksandra Vučića vraća život u opustela sela, a za meštane data reč i ispunjeno obećanje predsednika zalog su […] The post VELIKA SVETINJA ČIJA ZVONA SE ČUJU 300 GODINA KONAČNO JE DOBILA PRISTOJAN PUT ZA SVOJE HODOČASNIKE: Manastir Kumanica na samoj granici sa Crnom Gorom smatra se oreolom SRPSKE duhovnosti appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Svetinja čija se zvona čuju 300 godina konačno je dobila pristojan put za svoje hodočasnike

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 12:26

Za meštane udaljenih sjeničkih sela Bare, Vrbnica, Visočka pa sve do manastira Kumanica na samoj granici sa Crnom Gorom, 16 kilometara novog asfaltnog puta znači više od obične saobraćajnice. Ovaj put koji se gradi po nalogu predsednika Aleksandra Vučića vraća život u opustela sela, a za meštane...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.