Uzeo tuđi auto, pa pretio vlasniku i komšiji da će ih ZAPALITI

Izvor: OkRadio.rs, 26.Maj.2022, 13:43

Uzeo tuđi auto, pa pretio vlasniku i komšiji da će ih ZAPALITI

Pripadnici MUP-a u Vranju, brzim radom, uhapsili su B. M. (29) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti u pokušaju i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. On se sumnjiči da je sinoć, pod dejstvom alkohola, došao u dvorište šezdesetjednogodišnjeg muškarca, ušao u njegov „audi“ koji je bio otključan, startovao ga i odvezao se ka svojoj kući.   Šezdesetjednogodišnjak i njegov dvadesetdevetogodišnji poznanik su „pežoom“ krenuli ka kući  B.M , koji ih je na putu uočio i „audijem“ udario u njihov automobil.    Potom je izašao iz vozila i, kako se sumnja, iz svoje kuće uzeo balon sa...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Ukrao auto, pa pretio vlasniku i komšiji da će ih zapaliti

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2022

29-godišnjak iz okoline Vranja uhapšen je nakon što je sinoć ukrao automobil, potom izazvao udes i na kraju kada ga je vlasnik automobila pronašao, polio 61-godišnjeg muškarca gorivom i pretio da će zapaliti.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.