Upaljen NARANDŽASTI METEO-ALARM: Tri vrela dana pred nama, temperature do 40 stepeni

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jun.2021, 12:21

Upaljen NARANDŽASTI METEO-ALARM: Tri vrela dana pred nama, temperature do 40 stepeni

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će od danas biti veoma toplo vreme sa temperaturom, i jutarnjom i dnevnom, znatno iznad proseka za ovaj period godine. Najviša dnevna temperatura u većini mesta kretaće se u intervalu od 36 do 38 stepeni Celzijusa, a u četvrtak ponegde i do 40 stepeni, objavljeno je rano jutros na sajtu RHMZ.   Manji pad temperature očekuje se od petka, 25.juna.   Za područje cele Srbije upaljen je narandžasti meteo alarm, koji označava potencijalno opasno vreme.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Od jutros kolabiralo 10 građana na ulicama Beograda, RHMZ: Na snazi narandžasti meteo-alarm

Izvor: RTS, 23.Jun.2021, 06:13

U Srbiji sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura od 16 do 25, a najviša od 35 do 38 stepeni. Na snazi narandžasti meteo-alarm. U Hitnoj pomoći Beograda rečeno je RTS-u da je do 10.30 deset osoba kolabiralo na ulicama Beograda. . U Srbiji danas veoma toplo sa maksimalnom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.