Ukraden novac iz kazina: Akcijom policije lopov brzo uhapšen

Izvor: OkRadio.rs, 07.Mar.2024, 12:40

Ukraden novac iz kazina: Akcijom policije lopov brzo uhapšen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili E. R. (1990) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili E. R. (1990) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.   Sumnja se da je on, juče, u jednom kazinu u Surdulici, iskoristivši zauzetost radnika, obio fioku na pultu i ukrao novac, a potom pobegao. Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla, a nađen je i veći deo ukradenog novca...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBIO FIOKU NA PULTU KAZINA, PA UKRAO NOVAC Uhapšen provalnik iz Surdulice, pronađen deo ukradenih para

Izvor: Blic, 07.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili E. R. (34) iz ovog mesta, zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Nastavak na Blic...

U Užicu uhapšen Subotičanin zbog poreske utaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024

Policija u Užicu uhapsila je V. L. (48) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Surdulica: Uhapšen zbog pljačke kazina

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici uspešno su razrešili slučaj teške krađe u jednom kazinu, uhapsivši osumnjičenog E. R. (1990) iz ovog mesta...Prema informacijama iz policije, sumnja se da je osumnjičeni juče, iskoristivši gužvu u kazinu, obio fioku na pultu i ukrao...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.