Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jun.2023, 15:15

UŽAS U NIŠU Pijan i pod dejstvovm kokaina izbo mladića (24)! Zabio mu nož u grudi!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, uhapsili su N. M. (25) iz Niša, zbog sumnje da je noćas, pod dejstvom alkohola i kokaina, nakon kraće rasprave, zadao ubod nožem u grudi mladiću (24). Povređeni mladić je zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu. Prema prvim informacijama on je […] The post UŽAS U NIŠU Pijan i pod dejstvovm kokaina izbo mladića (24)! Zabio mu nož u grudi! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izboden mladić u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2023

Niška policija uhapsila je 25-godišnjeg N. M. zbog sumnje da je, nakon kraće rasprave, pod dejstvom alkohola i kokaina izbo 24-godišnjeg mladića koji je zatim zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru...25-godišnji Nišlija osumnjičen je da je izvršio krivično delo laka telesna povreda...N....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.