Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2023, 09:04

URADILI SU SVE DA UNIŠTE SRBIJU, SRBIJA ĆE POBEDITI! Predsednik Vučić se obratio građanima na Instagramu VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima na svom Instagram profilu video porukom. – Uradili su sve da unište Srbiju, Srbija će pobediti! – napisano je u opisu snimka. – Poštovani građani za nama je teških sedam dana, najtežih u poseldnjeih 15 godina. Najtežih zbog događaja na KiM i kampanje pokrenute protiv naše Srbije, kampanje […] The post URADILI SU SVE DA UNIŠTE SRBIJU, SRBIJA ĆE POBEDITI! Predsednik Vučić se obratio građanima na Instagramu VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Uradili su sve da unište Srbiju, Srbija će pobediti": Predsednik Vučić jutros se obratio građanima povodom teških 7 dana (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 01.Okt.2023

Mogli smo da vidimo da imamo prijatelje koji nisu brojni, ali su hrabri, kazao je Vučić

Nastavak na 24sedam.rs...

Vučić se obratio video porukom, najavio iznošenje dokaza da je barem jedan Srbin zverski ubijen (VIDEO)

Izvor: Danas, 01.Okt.2023

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratio se javnosti porukom na društvenoj mreži Instagram povodom događaja u Banjskoj od 24. septembra, i reakcije međunarodne zajednice koja je potom usledila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.