UPOZORENJE RHMZ: Na jugu CRVENI METEO ALARM

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jan.2021, 11:24

UPOZORENJE RHMZ: Na jugu CRVENI METEO ALARM

RHMZ upozorava na pojavu obilnih padavina danas i sutra u Srbiji, povećanje snega i pojavu ledene kiše. Na području Kosova i Metohije i Jugoistočne Srbije upaljen je crveni meteoalarm. Obilnije padavine danas se očekuju na jugu Srbije i na Kosovu i Metohiji od 40 do 80 mm, a tokom dana u višim predilima će doći do povećanja visine snega za oko 30 cm, ponegde i više, u nižim predelima centralne, jugozapadne i južne Srbije oko 15 cm. Istovremeno, u nižim predelima na jugu sneg će mestimično prelaziti u kišu koja ce se ledtiti pri tlu. U ponedeljak se očekuje...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ujutro obilan sneg koji će tokom dana oslabiti

Izvor: Danas, 10.Jan.2021

Sutra će biti oblačno i hladno vreme, u većem delu Srbije ujutro će biti obilan sneg, a na jugu mešovite padavine snega i kiše koja će se lokalno lediti na tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Danas...

SNEG SVE DO JUTRA, STIŽU LEDENI DANI! Upozorenje RHMZ za Srbiju, padavine se pojačavaju, a onda slede temperatre do -10!

Izvor: Blic, 10.Jan.2021

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se danas očekuje pojačavanje snežnih padavina koje ćetrajati sve do jutarnjih sati! Meterolog Đorđe Đurić za "Blic" kaže da nas tokom večeri i noći očekuju obilnije snežne padavine, a krajem sledeće sedmice i ledeni dani, sa temperaturama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.