Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 11:51

UIGRANI, UTEGNUTI, NALICKANI, NASMEJANI… Deca uživala na 60. zonskoj smotri muzičko-folklornog stvaralaštva južnog Banata

Deca iz šesnaest kulturno-umetničkih društava i grupa iz celog južnog Banata takmičila su se, ali i uživala na 60. zonskoj smotri muzičko-folklornog stvaralaštva južnog Banata, koja je održana u utorak, 9. maja, u organizaciji Kulturno-prosvetne zajednice Pančeva. Odluku o tome ko su najbolji i ko će imati priliku da svoje umeće pokaže i na Pokrajinskoj […] The post UIGRANI, UTEGNUTI, NALICKANI, NASMEJANI… Deca uživala na 60. zonskoj smotri muzičko-folklornog stvaralaštva južnog Banata appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.