Izvor: Pančevac-online.com, 20.Apr.2023, 15:12

UHAPŠEN NOVOSAĐANIN (20) ZBOG PRODAJE I PROIZVODNJE DROGE Policija u stanu pronašla oko 50 grama kokaina i manju količinu marihuane

Novosađanina R. Š. (20) policija u tom gradu uhapsila je zbog postojanja osnova sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet drogu. Pretresom stana, u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla oko 50 grama kokaina i manju količinu marihuane, kao i novac u domaćoj i stranoj valuti za koji se sumnja da potiče […] The post UHAPŠEN NOVOSAĐANIN (20) ZBOG PRODAJE I PROIZVODNJE DROGE Policija u stanu pronašla oko 50 grama kokaina i manju količinu marihuane appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA NA ZVEZDARI Starac (75) pao sa visine četvrtog ili petog sprata zgrade, preminuo na licu mesta! Sumnja se na samoubistvo!

Izvor: Pančevac-online.com, 20.Apr.2023

Muškarac (75) nađen je mrtav na Zvezdari. Prema informacijama, on je pao sa visine četvrtog, petog sprata, a sumnja se da je počinio samoubistvo. Preminuo je na licu mesta.   (Pančevac/Kurir) UHAPŠEN NOVOSAĐANIN (20) ZBOG PRODAJE I PROIZVODNJE DROGE Policija u stanu pronašla oko 50 grama kokaina...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.