Izvor: Pančevac-online.com, 20.Apr.2023, 15:31

TRAGEDIJA NA ZVEZDARI Starac (75) pao sa visine četvrtog ili petog sprata zgrade, preminuo na licu mesta! Sumnja se na samoubistvo!

Muškarac (75) nađen je mrtav na Zvezdari. Prema informacijama, on je pao sa visine četvrtog, petog sprata, a sumnja se da je počinio samoubistvo. Preminuo je na licu mesta.   (Pančevac/Kurir) UHAPŠEN NOVOSAĐANIN (20) ZBOG PRODAJE I PROIZVODNJE DROGE Policija u stanu pronašla oko 50 grama kokaina i manju količinu marihuane DRAMA U NOVOM SADU: Muškarac […] The post TRAGEDIJA NA ZVEZDARI Starac (75) pao sa visine četvrtog ili petog sprata zgrade, preminuo na licu mesta! Sumnja se na samoubistvo! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.