U julu 34. kazne za prekoračenje brzine na području grada Bora

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Avg.2012, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U julu 34. kazne za prekoračenje brzine na području grada Bora

Pripadnici Saobraćajne policije u Boru, tokom jula, podneli su 34 kazne za prekoračenje brzine na području grada, što je više u odnosu na jun ove godine, kada je evidentirano 19 prijava.
Postavljanje znakova koji ističu kontrolu merenja brzine u pojedinim ulicama u gradu definitivno nije uticalo da vozači povedu više računa o brzini kretanja, posebno u gradskom području.
Znaci za kontrolu brzine su postavljeni u ulicama Kralja Petra Prvog, 3. oktobar, Zeleni bulevar i Moše >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Pijade. Prema rečima Miše Dinčića, oficira Saobraćajne policije u Boru, iako su znakovi postavljeni samo u ovim ulicama, patrole imaju pravo proveru kontrole brzine kretanja i u svim ostalim saobraćajnicama u gradu.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.