Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023, 12:48

U UŽICU TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU! Obrušio se plafon na potkrovlju zgrade u dečju sobu i njihove krevete, deca nisu bila tu! FOTO

Samo za dlaku izbegnuta je prava tragedija u jednom porodičnom stanu koji se nalazi u potkrovlju zgrade u užičkoj ulici Jug Bogdana. Usled dugogodišnjeg prokišnjavanja ploče, došlo je do obrušavanja plafona i to u delu gde se nalazi dečja soba i njihovi kreveti. Na svu sreću, mališani u tom trenutku su bili u dnevnoj sobi. […] The post U UŽICU TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU! Obrušio se plafon na potkrovlju zgrade u dečju sobu i njihove krevete, deca nisu bila tu! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.