Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 12:05

OBRUŠIO SE PLAFON NA DEČJE KREVETE Užas u Užicu, stanari tek sada u strahu: "Sad samo čekamo da se opet isto desi, jer problem postoji već dugo" (FOTO, VIDEO)

Samo za dlaku izbegnuta je prava tragedija u jednom porodičnom stanu koji se nalazi u potkrovlju zgrade u užičkoj ulici Jug Bogdana. Usled dugogodišnjeg prokišnjavanja ploče, došlo je do obrušavanja plafona i to u delu gde se nalazi dečja soba i njihovi kreveti. Na svu sreću, mališani su u tom trenutku bili u dnevnoj sobi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U UŽICU TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU! Obrušio se plafon na potkrovlju zgrade u dečju sobu i njihove krevete, deca nisu bila tu! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023

Samo za dlaku izbegnuta je prava tragedija u jednom porodičnom stanu koji se nalazi u potkrovlju zgrade u užičkoj ulici Jug Bogdana. Usled dugogodišnjeg prokišnjavanja ploče, došlo je do obrušavanja plafona i to u delu gde se nalazi dečja soba i njihovi kreveti. Na svu sreću, mališani u tom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.