Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jul.2023, 14:24

U SELIMA KOD ARILJA ZAVLADALI STRAH I PANIKA: Primećeni sveži tragovi krupnog medveda, niko ne sme da izađe van kuće

Na šumskom putu između ariljskih sela Brekovo i Bjeluša gde se mali broj preostalih domaćinstava bavi stočarstvom zavladali su strah i panika. Naime, kada su tokom popodneva prilikom pripreme drva za ogrev uočili sveže tragove medveda koji vode u pravcu Zlatibora, meštani su se „zaledili“. – Krenuli smo u pripremu ogreva za zimu jer nas […] The post U SELIMA KOD ARILJA ZAVLADALI STRAH I PANIKA: Primećeni sveži tragovi krupnog medveda, niko ne sme da izađe van kuće appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opasna zver se kreće šumama u okolini Arilja: Meštani u strahu, ne izlaze iz kuća

Izvor: B92, 29.Jul.2023

Na šumskom putu izmedju ariljskih sela Brekovo i Bjeluša gde se mali broj preostalih domaćinstava bavi stočarstvom zavladali su strah i panika, kada su tokom popodneva prilikom pripreme drva za ogrev uočili sveže tragove medveda koji vode u pravcu Zlatibora..."Krenuli smo u pripremu ogreva za zimu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.