Trojica vozača iz Bora i Negotina isključena iz saobraćaja i zadržana na trežnjenju

Izvor: Bor030.net, 10.Okt.2022, 20:15

Trojica vozača iz Bora i Negotina isključena iz saobraćaja i zadržana na trežnjenju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača, koji su vozili pod dejstvom alkohola. Saobraćajna patrola u Negotinu zaustavila je dvadesetjednogodišnjeg i pedesetčetvorogodišnjeg vozača „golfa“ koji su vozili sa 1,47 i 1,77 promila alkohola u organizmu. Borska saobraćajna policija zatekla je pedesetdvogodišnjeg vozača koji je upravljao „golfom“ […] The post Trojica vozača iz Bora i Negotina isključena iz saobraćaja i zadržana na trežnjenju appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boranin vozio sa 1,6 promila alkohola u organizmu, policija ga isključila iz saobraćaja

Izvor: Danas, 11.Okt.2022, 11:10

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja vozača, koji je vozio pod dejstvom alkohola.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.