Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jun.2023, 18:31

TRENIRAJ I TELEFON NE DIRAJ 100 dečaka i devojčica iz Pančeva na sportskom kampu na Divčibarama! Pored treninga uživaće u šetnjama i druženju! FOTO

Počeo plesni kamp Divčibare 2023. Plesni klub Balerina sa 25 plesača i trenerom Vladislavom Vojvodić počeo je pripreme za novu plesnu sezonu. Kamp u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva u trajanju od 7 dana organizovan je i za druge sportske klubove i kulturno-umetnička društva. 100 dečaka i devojčica pored redovnih treninga dva puta dnevno,uživaće u […] The post TRENIRAJ I TELEFON NE DIRAJ 100 dečaka i devojčica iz Pančeva na sportskom kampu na Divčibarama! Pored treninga uživaće u šetnjama i druženju! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.