Izvor: Pančevac-online.com, 10.Okt.2023, 21:38

TREĆI AVION IZ IZRAELA SLETEO NA AERODROM NIKOLA TESLA: Evakuisana još jedna grupa naših građana

Specijalizovani let Er Srbije sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela, sleteo je na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu. Avion je iz Tel Aviva poleteo oko 18:30 sati po našem vremenu. Njih su na aerodromu u Beogradu sačekali članovi porodica. NEMA VIŠE NADE: Unuk Dušana Mihaleka pronađen mrtav posle napada Hamasa (Pančevac/Telegraf) The post TREĆI AVION IZ IZRAELA SLETEO NA AERODROM NIKOLA TESLA: Evakuisana još jedna grupa naših građana appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA GRUPA SRBA STIGLA IZ TEL AVIVA Četvrti avion "Er Srbije" sleteo na aerodrom u Beogradu

Izvor: Blic, 10.Okt.2023

Srpski državljani koji su evakuisani iz Izraela sleteli su danas letom "Er Srbije" na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Nastavak na Blic...

U Beograd sleteo još jedan avion sa srpskim državljanima iz Izraela

Izvor: Radio 021, 10.Okt.2023

Avion pun srpskih državljana koji je iz Tel Aviva poleteo za Beograd sleteo je večeras u 21.25 na Aerodrom Nikola Tesla, objavljeno je na sajtu aerodroma.

Nastavak na Radio 021...

SRPSKA GLUMICA POBEGLA IZ RATNOG VIHORA IZRAELA Marija Jakšić je stigla u Beograd, sa aerodroma poručuje: "BEŽALI SMO U SKLONIŠTA"

Izvor: Blic, 10.Okt.2023

Specijalizovani let "Er Srbije" sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela stigao je večeras, a u njemu se našla i glumica Marija Jakšić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.