U Beograd sleteo još jedan avion sa srpskim državljanima iz Izraela

Avion pun srpskih državljana koji je iz Tel Aviva poleteo za Beograd sleteo je večeras u 21.25 na Aerodrom Nikola Tesla, objavljeno je na sajtu aerodroma.
U Beograd sleteo još jedan avion sa srpskim državljanima iz Izraela
Foto: 021.rs
To je četvrti po redu let kojim su srpski državljani koji su se zatekli u Izraelu, koji je u subotu napao Hamas, stigli u zemlju, piše N1.
Prvi je bio redovni let u nedelju, 8. oktobra, a drugi, vanredni 9. oktobra posle ponoći, i njega je organizovala Vlada Srbije u saradnji sa Er Srbijom. Tim letom su se u zemlju vratili srpski državljani koji su imali karte za druge avio kompanije, koje su u međuvremenu, zbog situacije u Izraelu, otkazale letove. Još jedan redovan let stigao je istog dana.
Ekipa N1 je prethodnih dana bila na aerodromu i dočekivala srpske državljane, koji su joj rekli da su bili uplašeni, iscrpljeni, da su dugo čekali na aerodromu u Izraelu u neizvesnosti, ali da su po povratku u zemlju srećni i spokojni, jer su na sigurnom.
 
U toku je četvrti dan sukoba između Izraela i Palestinaca, a do sada je poginulo više od 1.800 ljudi, od čega više od 1.000 civila. Sukob je počeo iznenadnim napadom Hamasa na izraelsku teritoriju.
  • Kaže se

    11.10.2023 08:44
    Kaže se aerodrum

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija