Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023, 10:10

TRAGEDIJA KOD ŠAPCA: Poginula devojčica, na bicikl koji je vozila naleteo pijani vozač

Četrnaestogodišnja devojčica poginula je sinoć u mestu Bogosavac kod Šapca. Kako je RTS-u rečeno u policiji, na devojčicu je dok je vozila bicikl, koji nije bio osvetljen, naleteo automobil. Vozač automobila, star 22 godine, bio je pod dejstvom alkohola. On je priveden i određeno mu je zadržavanje. UDES NA PANČEVAČKOM PUTU: U sudaru kamiona i […] The post TRAGEDIJA KOD ŠAPCA: Poginula devojčica, na bicikl koji je vozila naleteo pijani vozač appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić osumnjičen da je usmrtio devojčicu vozeći pod dejstvom alkohola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su L. M. (22) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UHAPŠEN OSUMNJIČENI DA JE USMRTIO DEVOJČICU U ŠAPCU: Pod dejstvom alkohola kolima udario devojčicu dok je vozila bicikl

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023

L. M. (22) iz okoline Šapca uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je Policijska uprava u Šapcu. L. M. se sumnjiči da je sinoć na putu u mestu Bogosavac, u okolini Šapca, upravljajući „fordom“ pod...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.