Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 11:26

PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE GDE JE STRADALA DEVOJČICA Pijani vozač je pokosio dok je vozila bicikl, selo zavijeno u crno (FOTO)

Devojčica L.C. (14) nastradala je sinoć na putu Šabac-Bogosavac, kada je na nju naleteo pijani vozač L.M. (22). Kako pričaju meštani koji su skrhani nakon tragedije, na ovoj deonici puta vozači često "divljaju".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE DEVOJČICA KOJA JE STRADALA KOD ŠAPCA Potresne scene ispred porodične kuće: Vraćala se sa rođendana kod drugarice kada je na nju naleteo pijani vozač (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Avg.2023

- Vraćala se od drugarice sa rođendana. Ovde je glavni put, nije ni osvetljeno - pričaju skrhani meštani Bogosavca kod Šapca, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je stradala devojčica L.C. (14).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.