Izvor: Pančevac-online.com, 28.Nov.2022, 11:05

TINEJDŽER U AMERICI UBIO MALOLETNU DEVOJKU, PA TRAŽIO POMOĆ PREKO INSTAGRAMA! Pokušao da pobegne policiji, pa uhapšen kilometar dalje od mesta zločina

On je posle ubistva zatražio pomoć oko uklanjanja tela. Tinejdžer iz Pensilvanije optužen je za ubistvo nakon što je navodno preko Instagrama priznao da je ubio drugo dete, saopštila je policija. Hitna pomoć je krajem prošle nedelje kontaktirala policiju, nakon prijave jedne devojke da je moguće da je došlo do ubistva. Njoj je to, navodno, […] The post TINEJDŽER U AMERICI UBIO MALOLETNU DEVOJKU, PA TRAŽIO POMOĆ PREKO INSTAGRAMA! Pokušao da pobegne policiji, pa uhapšen kilometar dalje od mesta zločina appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.