Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023, 08:52

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U VRŠCU: Vozač poginuo nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom, dve osobe teže povređene!

U nesreći koja se noćas dogodila na izlazu iz naselja Uljma u Vršcu poginula je jedna mlađa osoba. Kako prenose mediji, vozač je izgubio kontrolu, udario u bankinu, pa u kuću pored puta. On je na mestu ostao mrtav, a dve osobe koje su sa njim bile u kolima su teže povređene. Istraga je u […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U VRŠCU: Vozač poginuo nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom, dve osobe teže povređene! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

DETALJI HORORA KOD VRŠCA: Tinejdžer sa proslave rođenja otišao u SMRT, devojčici se bore za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023

Nesreća se dogodila 15 minuta nakon ponoći u Ulici JNA...U bolnici u Vršcu noćas nekoliko minuta nakon ponoći preminuo je tinejdžer (18) koji je bio za volanom "golfa"...Prema nezvaničnim saznanjima, mladić koji je nastradao u ovom udesu bio je na proslavi rođenja deteta pre strašne nesreće...Nesreća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.