Stanje na putevima: Tokom vikenda očekuje se pojačani intenzitet saobraćaja

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jul.2023, 09:48

Stanje na putevima: Tokom vikenda očekuje se pojačani intenzitet saobraćaja

Sve više vozila sa stranim registarskim tablicama kreće ka Bugarskoj, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, pa je neophodna pažljivija vožnja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema informacijama granične policije, dobijenim u 5.45 časova, putnička vozila se najviše zadržavaju na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, gde se čeka jedan sat, dok je na prelazu Preševo zadržavanje na izlazu iz Srbije 20 minuta.   Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.   Do 15. septembra  trajaće kampanja “Vozi odmoran".   U okviru kampanje „Vozi odmoran” svakome ko ulazi u Srbiju biće predočena osnovna pravila o ograničenjima brzine u naselju, van njega, na moto-putu i auto-putu,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Intenzitet saobraćaja povremeno pojačan zbog stranih državljana

Izvor: Blic, 07.Jul.2023

Intenzitet saobraćaja je povremeno pojačan na auto-putevima zbog stranih državljana koji prolaze kroz Srbiju i putuju ka Bugarskoj, Turskoj, Severnoj Makedoniji ili Grčkoj, ali i ka destinacijama na Jadranskoj obali i Crnoj Gori, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.