Slika dana: „JUGOSLAVIJA“ NA PRODAJI

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Feb.2024, 05:30

Slika dana: „JUGOSLAVIJA“ NA PRODAJI

I ono malo što je ostalo od bivše velike nam države, polako odlazi u nepovrat. Na redu je velelepni hotel „Jugoslavija“ u Beogradu, nekadašnji simbol drage, neponovljive „Juge“, središte velikih međunarodni skupova i – prestiža.
Deo zdanja je nesrećne 1999. bombardovan, nešto je popravljeno, nešto nije. Pokatkad je otvoren, radi, često je usamljen. Danas je „Jugoslavija“ na još jednoj prodaji – početna cena je 3,17 milijardi dinara. Javno nadmetanje je zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << za 22. mart.
A da li će ovo veličanstveno zdanje ponovo doživeti stari sjaj, to će se tek videti. Hoće li zadržati i dosadašnji naziv, i to je znak pitanja. Samo da ne dočeka sudbinu države po kojoj je dobio ime!
Članak Slika dana: „JUGOSLAVIJA“ NA PRODAJI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.