Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024, 17:39

Prodaje se hotel Jugoslavija, početna cena 3,17 milijardi dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) objavila je da se prodaje imovina preduzeća "Denjub riversajd"  (Danube Riverside ) u stečaju, a najvažniji deo te imovine je beogradski hotel "Jugoslavija".Kako je navedeno na sajtu, stečajni dužnik "Denjub riversajd prodaje se po početnoj ceni od 3,17 milijradi dinara. Rok za otkup prodajne dokumentacije je 11. mart, a javno nadmetanje biće održano 22. marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slika dana: „JUGOSLAVIJA“ NA PRODAJI

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Feb.2024, 05:30

I ono malo što je ostalo od bivše velike nam države, polako odlazi u nepovrat. Na redu je velelepni hotel „Jugoslavija“ u Beogradu, nekadašnji simbol drage, neponovljive „Juge“, središte velikih međunarodni skupova i – prestiža.. Deo zdanja je nesrećne 1999. bombardovan, nešto je popravljeno,...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.