Slika dana: DO STOLA, MOŽE I KOLIMA

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Nov.2023, 05:31

Slika dana: DO STOLA, MOŽE I KOLIMA

Do Stola i doma planinara, čak i kad padne manji sneg, nije se moglo do ne tako davno. Put je bio izrovan, makadamski, neprohodan i leti, a tek zimi. Kada je pre dve godine stigao asfalt do vrha planine, nedaleko od Stene, sve je drugačije: evo, ovih dana, pri prvom belom pokrivaču, vozila stižu do doma. Put se čisti, tu je i specijalna vatrogasna služba, uvek su spremne i planinarske spasilačke ekipe. Ukoliko zatreba. Ni veći smetovi nisu prepreka.
Naša fotografija potvrđuje da se >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << automobilom, uprkos kijametu, može stići do Planinarskog doma, što je i glavno odredište zainteresovanih.
Članak Slika dana: DO STOLA, MOŽE I KOLIMA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.