Saobraćajna policija pojačava kontrole zbog teških udesa

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jun.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna policija pojačava kontrole zbog teških udesa

„Pančevac” nezvanično saznaje da će saobraćajna policija pojačati kontrole na prilaznim putevima gradu, okolnim selima i u samom Pančevu zbog saobraćajnih nesreća s tragičnim ishodom koje su se dogodile 21. juna u Glogonju i 22. juna na Bavaništanskom putu.

Pod tim se podrazumeva da će se povećati broj saobraćajnih patrola i radara koji će nadzirati vozače.

Trebalo bi da vozači paze i zbog velikih vrućina i sparine jer će zbog tih nepovoljnih vremenskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << uslova za mnoge vožnja biti teža nego u normalnim okolnostima. Inače, ovih dana je u celoj Srbiji povećan broj udesa s teškim ishodom i pogoršana je situacija u saobraćaju.

Podsećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se 21. juna dogodila u Glogonju poginuo je četrdesetogodišnji biciklista kog je udario automobil.

Drugi udes dogodio se 22. juna kod kafane „Koliba” na Bavaništanskom putu. U toj nesreći učestvovala su dva vozila i motociklista, koji je preminuo na licu mesta.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.