Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023, 10:41

LEGLA SAM PREKO DVA DRUGA DA BI POMISLIO DA SAM I JA MRTVA Ispovest učenice čiji je drug iz odeljenja izvršio masakr u školi na Vračaru!

„Dobio je jedinicu iz istorije i tada je poludeo. Upucao je istoričarku u kabinetu, a onda i drugove. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber“, pričaju đaci Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ gde je učenik sedmog razreda pucnjem iz očevog pištolja ubio školskog čuvara i teško ranio više osoba. Kako tvrde deca, oni su […] The post LEGLA SAM PREKO DVA DRUGA DA BI POMISLIO DA SAM I JA MRTVA Ispovest učenice čiji je drug iz odeljenja izvršio masakr u školi na Vračaru! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.