Izvor: Pančevac-online.com, 14.Okt.2023, 13:12

SVE SPREMNO ZA FIJAKERIJADU U KOVAČICI: Organizatori očekuju više od 100 zaprega, a učesnici dolaze iz raznih krajeva Srbije

Na ergeli „Anči“ u Kovačici će u nedelju 15. oktobra biti održana druga Fijakerijada. Na ovoj manifestaciji posvećenoj konjima i fijakerima očekuje se više od sto zaprega. Svečano otvaranje Fijakerijade najavljeno je za 13 sati. Učesnici dolaze iz raznih krajeva Srbije, a ocenjivaće ih predstavnici Konjičkog Saveza Srbije. Ulaz za sve posetioce je slobodan. (Pančevac/RTVOK) The post SVE SPREMNO ZA FIJAKERIJADU U KOVAČICI: Organizatori očekuju više od 100 zaprega, a učesnici dolaze iz raznih krajeva Srbije appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.