Izvor: Pančevac-online.com, 24.Sep.2023, 09:03

SUTRA POČINJE ISPLATA POMOĆI OD 10.000 DINARA: Oni koji su uložili reklamaciju na prijavu nemaju razloga za brigu, dobiće novac narednih dana

Prvih pola miliona dece će već u ponedeljak dobiti 10.000 dinara pomoći iz državne kase, dok će preostalih nešto više od 600.000 moći da računaju na novac već u utorak, rekao je Siniša Mali, ministar finansija. Prema rečima Malog, svi oni koji su uložili reklamaciju na prijavu za pomoć države ne treba da brinu, ukoliko ne dobiju novac u ponedeljak ili utorak, njima će 10.000 […] The post SUTRA POČINJE ISPLATA POMOĆI OD 10.000 DINARA: Oni koji su uložili reklamaciju na prijavu nemaju razloga za brigu, dobiće novac narednih dana appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinje isplata 10.000 dinara za decu: Jednokratna uplata za više od milion mladih

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2023

U ponedeljak počinje isplata 10.000 dinara jednokratne pomoći za decu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.