SUTRA POČINJE ISPLATA POMOĆI OD 10.000 DINARA: Oni koji su uložili reklamaciju na prijavu nemaju razloga za brigu, dobiće novac narednih dana

09:02

24.09.2023

Podeli vest:

Novac Printscreen/Youtube

Prvih pola miliona dece će već u ponedeljak dobiti 10.000 dinara pomoći iz državne kase, dok će preostalih nešto više od 600.000 moći da računaju na novac već u utorak, rekao je Siniša Mali, ministar finansija.

Prema rečima Malog, svi oni koji su uložili reklamaciju na prijavu za pomoć države ne treba da brinu, ukoliko ne dobiju novac u ponedeljak ili utorak, njima će 10.000 dinara biti uplaćeno narednih dana u zavisnosti od toga kako se reklamacija bude rešavala.

„Za pomoć se prijavilo 1.101.000 dece, odnosno roditelja. To samo pokazuje koliko smo pogodili pravu meru, s obzirom da je septembar mesec i početak školske godine“, ističe Mali.

Naglašava da se skoro svako prijavio za pomoć i kaže da će 500.000 dece dobiti novac u ponedeljak, dok će preostalih 600.000 dobiti 10.000 dinara u utorak.

„Ako bilo ko ima reklamaciju, neka ne brine. Kada se reklamacija bude završila, u smislu žalbe ili ako nešto nije bilo jasno, taj ćemo novac takođe isplatiti“, napominje Mali.

(Pančevac/RTS)

DANAS SLAVIMO PREPODOBNU TEODORU: Na ovaj praznik muškarci bi trebalo da pronađu snage da oproste svojim ženama

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.