Izvor: Pančevac-online.com, 19.Apr.2023, 13:09

STRAHOTA U BEOGRADU: U Bulevaru kralja Aleksandra pronađen leš u fazi raspadanja! Miris tela je nesnosan oseti se i na ulici!

Telo muškarca u fazi raspadanja pronađeno je danas u podrumu zgrade na Bulevaru kralja Aleksandra, kada su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada. Kako mediji saznaju, neprijatan miris tela u raspadanju je nesnosan i oseti se i na ulici. Na licu mesta su policija i forenzika. U toku je uviđaj. Policija i inspektori ispituju stanare zgrade. […] The post STRAHOTA U BEOGRADU: U Bulevaru kralja Aleksandra pronađen leš u fazi raspadanja! Miris tela je nesnosan oseti se i na ulici! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U podrumu zgrade u Beogradu pronađeno telo muškarca

Izvor: B92, 19.Apr.2023

Telo muškarca u fazi raspadanja pronađeno je danas u podrumu zgrade na Bulevaru kralja Aleksandra, kada su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada.

Nastavak na B92...

Telo pronađeno u podrumu zgrade u Beogradu, komšije zvale policiju zbog neizdrživog mirisa

Izvor: Luftika.rs, 19.Apr.2023

Telo u fazi raspadanja pronađeno je danas (19. april) u podrumu zgrade na Bulevaru kralja Aleksandra, kada su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada.. – Čovek koji je pronađen je živeo u podrumskoj prostoriji, ali ne zgrade nego obližne radnje. On je bio radnik u toj radnji. Svašta je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.