OSETILI SMO SMRAD, NISMO MOGLI DA UĐEMO UNUTRA Stanari zgrade u Beogradu u šoku, zatekli jeziv prizor u podrumu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 13:27

"OSETILI SMO SMRAD, NISMO MOGLI DA UĐEMO UNUTRA" Stanari zgrade u Beogradu u šoku, zatekli jeziv prizor u podrumu

Policija i inspektori ispituju stanare zgrade.

Telo muškarca u fazi raspadanja pronađeno je danas u podrumu zgrade na Bulevaru kralja Aleksandra, kada su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada.

Neprijatan miris tela u raspadanju je nesnosan i oseti se i na ulici. Na licu mesta su policija i forenzika, a u toku je uviđaj.

- Čovek koji je pronađen je živeo u podrumskoj prostoriji, ali ne zgrade nego obližne radnje. On je bio radnik u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toj radnji. Svašta je tu donosio. Pre dve nedelje smo osetili smrad, mislili smo da je od njega, jer je svašta dovlačio, bilo je prljavo. Videli smo momke koji su u to vreme dolazili tu da čiste. Mislimo da je prenet u podstanicu koja se nalazi u zgradi. Nije živeo u toj podstanici. Nismo mogli da uđemo tu, tu mogu da uđu samo radnici elektrane. Iz zgrade može da se dođe dotle, ali nemamo ključeve - kaže jedna stanarka zgrade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.