Izvor: Pančevac-online.com, 02.Nov.2023, 20:34

STIŽE KOŠAVA: Na jugu Banata i orkanske jačine, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Košava će biti olujne, a na jugu Banata i orkanske jačine, preko 100 kilometara na čas. Zato će tamo biti na snazi crveno meteo upozorenje. Od sredine dana se očekuje i jače naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Ujutru temperatura od 8 do 15 stepeni, a u najtoplijem delu dana do 24 stepena. […] The post STIŽE KOŠAVA: Na jugu Banata i orkanske jačine, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

CRVENI METEO-ALARM NA JUGU BANATA Duvaće košava, biće i olujne orkanske jačine! Temperatura do 24 stepena

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Nov.2023, 10:01

U Srbiji će danas biti toplo i vetrovito. Duvaće košava, biće i olujne, a na jugu Banata i orkanske jačine, preko 100 kilometara na čas. Zato je na snazi crveno meteo upozorenje. Od sredine dana se očekuje i jače naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Ujutru temperatura od...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.