Izvor: Pančevac-online.com, 07.Avg.2023, 15:28

SRBIJA ĆE ZAUVEK BITI NJENA DRUGA KUĆA: Predsednik Vučić sa ambasadorkom Čen Bo na oproštajnom ručku

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na oproštajnom ručku ambasadorku Narodne Republike Kine Čen Bo. Na oproštajnom ručku sa ambasadorkom Čen Bo. Prisećamo se svih teških i lepih trenutaka tokom njenog mandata u Srbiji, anegdota sa gradilišta, ali i briga koje smo delili. Evociramo brojne uspomene sa sastanaka, dogovora, potpisanih sporazuma i ugovora o […] The post SRBIJA ĆE ZAUVEK BITI NJENA DRUGA KUĆA: Predsednik Vučić sa ambasadorkom Čen Bo na oproštajnom ručku appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"SRBIJA ĆE UVEK BITI NJENA DRUGA KUĆA" Vučić sa ambasadorkom Kine na oproštajnom ručku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023

Čen Bo nije samo diplomata čije su iskustvo, posvećenost, neumorni rad i strpljenje ostavili neizbrisiv pečat u našoj zemlji. Ona je i iskreni prijatelj Srbije i našeg naroda, poručio je Vučić...Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na oproštajnom ručku ambasadorku Narodne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.