(SPORT) Tri medalje za Kovačičane u Obrenovcu

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(SPORT) Tri medalje za Kovačičane u Obrenovcu

Karatisti KK Kovačica nastupili su 1. decembra na Trofeju Obrenovca 2019 sa četiri takimičara i osvojili su tri medalje: zlato Nađa Lakičin a po bronzu Nikola Subin i Siniša ilibašić. Anja Cvetanović je ostala bez medalje na poslednjem ovogodišnjem turniru.

Trener Vukelić je zadovojan sa rezulatima u 2019. godini na prvenstvima Vojvodine i Srbije, kao i kupovima na većem broju internacionalnih turnira. Rezultati bili bolji od prošle godine. Sledi izbor sportista godine opštine Kovačica na kojem će KK Kovačica prezentirati njihove uspehe i rezultate.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

(SPORT) Odlični rezulati karatista iz Padine u Trsteniku

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2019

Tri zlatne, i po dve srebrne i bronzane medalje osvojili su karatisti Doline iz Padine na finalu prvenstva Srbije u Trsteniku...Zlatne medalje osvojili su Renato Nosalj kategorija do 9 godina, Samuel Hrćan do 11 godina i Kristijan Slivka do 13 godina...Srebrom su se okitili Dejan Muminović – kategorija...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.