Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022, 09:43

SKUPŠTNA GRADA BEOGRADA RASPRAVLJA O SMENI GRADONAČELNIKA ŠAPIĆA Razlog nelegalna gradnja njegove kuće!

Skupština grada Beograda trebalo bi danas da raspravlja o zahtevu dela opozicije za smenjivanje gradonačelnika Aleksandra Šapića. Deo opozicionih odborničkih grupa je sredinom novembra podneo zahtev za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada Beograda o smenjivanju Šapića zbog nelegalne dogradnje njegove kuće u Novom Beogradu, na Bežanijskoj kosi, prenosi Beta. Inicijative za smenu gradonačelnika Aleksandra Šapića, […] The post SKUPŠTNA GRADA BEOGRADA RASPRAVLJA O SMENI GRADONAČELNIKA ŠAPIĆA Razlog nelegalna gradnja njegove kuće! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri pravca u kojima bi danas mogla da se odvija situacija u Skupštini grada Beogarda: Koji će scenario izabrati naprednjaci i socijalisti?

Izvor: Danas, 29.Nov.2022

Za danas u 15 sati je zakazana sednica Skupštine grada Beograda na kojoj bi prema predlogu opozicije trebalo da se raspravlja o razrešenju gradonačelnika Aleksandra Šapića i gorućim pitanjima funkcionisanja grada.

Nastavak na Danas...

Naprednjaci i socijalisti se pojavili, svi odjednom, deset minuta pre početka sednice Skupštine grada za smenu gradonačelnika Aleksandra Šapića, ali njega nema

Izvor: Danas, 29.Nov.2022

Kako Danas saznaje, desetak minuta uoči početka sednice Skupštine grada Beograda, na kojoj bi, između ostalog, trebalo da se raspravlja o smeni gradonačelnika Beograda, Aleksandra Šapića, na inicijativu opozicije, Stranke slobode i pravde, Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret, Sindikata...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.